Vanezi

Renovation of  Vanezi linen store in Volos, with the addition of a new floor in the existing functional spaces. The new elevator’s position contribute in the connection of the store’s levels. The exhibition’s redesign includes new showcases and furniture for each product category, as well as the lighting design. The store’s facade was redesigned in order to create the company’s new identity.

Type
Workspace design | Linen store

Location
Volos

Client
Maria Vanezi

Project time
November 2020 - April 2021

Interior design + Lighting design
Nikos Xanthos, Eleni Olga Deligianni 

Visualizations
Nikos Xanthos, Eleni Olga Deligianni

Branding
Zombee design group
Ανακαίνιση καταστήματος λευκών ειδών Vanezi στο Βόλο, με συνένωση νέου ορόφου στους υπάρχοντες λειτουργικούς χώρους. Η σύνδεση όλων των επιπέδων υλοποιείται με τη χωροθέτηση ανελκυστήρα. Ο εκσυγχρονισμός της έκθεσης περιλαμβάνει τον σχεδιασμό νέων προθηκών και ερμαρίων για κάθε κατηγορία προϊόντος καθώς και τη μελέτη φωτισμού. H πρόσοψη του καταστήματος επανασχεδιάστηκε  με στόχο τη δημιουργία νέας ταυτότητας για την επιχείρηση.

Τύπος
Σχεδιασμός εργασιακού χώρου | Κατάστημα λευκών ειδών

Τοποθεσία
Βόλος

Eργοδότης
Μαρία Βανέζη

Χρόνος μελέτης
Νοέμβριος 2020 -  Απρίλιος 2021

Mελέτη εσωτερικών χώρων + μελέτη φωτισμού
Νίκος Ξάνθος, Ελένη Όλγα Δεληγιάννη

Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις
Νίκος Ξάνθος, Ελένη Όλγα Δεληγιάννη

Branding
Zombee design group