Nea-Polis

Renovation of a 67m2 apartment, in a typical block of flats of the 1960s, in order to cover the needs of the new owners. The refurbishment of the premises was combined with the preservation of remarkable elements, maintaining the atmosphere of the apartment's building period.

Type
Apartment renovation

Location
Exarcheia, Athens

Client
Private

Project time
February 2010

Construction time
March - June 2010

Architectural + Interior design
Nikos Xanthos
Αναδιαρρύθμιση οροφοδιαμερίσματος 67τ.μ., σε μια τυπική πολυκατοικία της δεκαετίας του '60, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των νέων ιδιοκτητών. Η ανακαίνιση των χώρων συνδυάστηκε με τη διατήρηση αξιόλογων στοιχείων, διατηρώντας της ατμόσφαιρας της εποχής κατασκευής της πολυκατοικίας.

Τύπος
Ανακαίνιση διαμερίσματος

Τοποθεσία
Εξάρχεια, Αθήνα

Εργοδότης
Ιδιώτης

Χρόνος μελέτης
Φεβρουάριος 2010

Χρόνος κατασκευής
Μάρτιος - Ιούνιος 2010

Aρχιτεκτονική μελέτη + μελέτη εσωτερικών χώρων
Νίκος Ξάνθος
polytropon logo
POLYTROPON ARCHITECTS